HomeOver onsContact

Over ons

Seegers is een familiebedrijf gevestigd in het Achterhoekse Drempt, een paar kilometer van Doesburg. Van oudsher lag het accent van Seegers op de smederij, reparatiewerk en het vervaardigen van producten ten dienste van agrariërs. Van daar uit zijn handelsactiviteiten ontstaan en is, door de jaren heen, het accent verlegd naar in hoofdzaak consumentenproducten. Het ambachtelijke van de dorpssmid, waar je heel praktisch dingen kon laten maken, repareren of bijvoorbeeld een kacheltje kon kopen, is niet verlaten. Wat er nu in de etalage staat is wel gewijzigd. Bekijk ons aanbod online of kom eens aan! 

Fietsen

In onze fietsenwinkel kan jong en oud terecht voor een nieuwe of gebruikte fiets. Wij zijn dealer van Gazelle maar voeren ook andere merken. Voor de kinderen hebben wij fietsen, driewielers en skelters in alle maten en soorten. Inruil is uiteraard mogelijk. Ook voor onderhoud, reparatie en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Dat een fiets niet duur hoeft te zijn laten wij u graag zien. 

Caravanstalling

Wij beschikken over een volledig afgesloten caravanstalling plus stalling onder open kapschuren. Kiest u voor de kapschuurstalling dan kunt u, rekening houdend met de openingstijden, het hele jaar door uw caravan halen of brengen.

Voor de afgesloten stalling kunt u in de maanden april tot en met september terecht. Vraag naar beschikbaarheid en tarieven. 

Handelsonderneming

Daarnaast leveren wij ook diverse machines, gereedschap, onderdelen, boten, caravans, brom-/snorfietsen, gebruikt of nieuw, kortom “handel”. Ook verhuren wij diverse machines. Bekijk hiervoor onze actuele advertenties.

       

Deze website is CO2-neutraal gemaakt door Groencontract.nl